Over Tenz

Persoonlijke ontwikkeling, kennis vergaren en zelfvertrouwen leiden tot succesvolle professionele interactie.

Ons verhaal

In 1953 bereikte Norgay Tenzing, samen met de ontdekkingsreiziger en diplomaat Edmund Hillary, als eerste de top van de Mount Everest. Deze hoogste berg ter wereld kent een ingewikkelde en zware weg naar de top.Tenzing liep als sherpa voorop en droeg de bagage. Met zijn unieke kennis van het gebergte en coachend vermogen leidde hij Hillary naar zijn ultieme doel.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tenz geïnspireerd is op de knappe prestatie van NorgayTenzing.

Onze visie

Vergelijk het opleidingsaanbod van Tenz met een sherpa, de onzichtbare drager. Dankzij de juiste ondersteuning helpen we je als (zorg)leerkracht, hulpverlener, professional of directielid de uitdagingen aan te gaan en moeilijkheden te overwinnen.Tenz is de sherpa voor iedereen die, zowel binnen als buiten de schoolpoort, samenwerkt met kinderen en jongeren en dat in heel Vlaanderen.

Samen beklimmen we die berg. Samen staan we sterker.

Onze focus op training

  • Innovatie en kwaliteit worden nauw opgevolgd.

  • Persoonlijke groei en coaching staan centraal.

     

  • Input van deelnemers en interactie tussen deelnemers en lesgever is belangrijk.

  • Een behapbare portie theorie wordt aangereikt en meteen vertaald naar de praktijk.

     

Procesbegeleiding

Ben je naast vormingen ook op zoek naar procesbegeleiding om veranderingen in gang te zetten en duurzaam te organiseren, dan kun je bij onze partner Oetang terecht. De procesbegeleiders van Oetang gaan met je (kern)team aan de slag vanuit een lerend perspectief, op basis van heldere analyse en gedeeld visie- en organisatieontwerp. 

Rond welke uitdagingen aan de slag?

Ons vormingsaanbod is opgebouwd rond onderwijsuitdagingen, gebaseerd op de wensen en noden van scholen en hun teams. Tenz wil hierbij een routeplanner zijn en met jou deze uitdagingen aangaan.