Over Tenz

Persoonlijke ontwikkeling, kennis vergaren en zelfvertrouwen leiden tot succesvolle professionele interactie.

Ons verhaal

In 1953 bereikte Norgay Tenzing, samen met de ontdekkingsreiziger en diplomaat Edmund Hillary, als eerste de top van de Mount Everest. Deze hoogste berg ter wereld kent een ingewikkelde en zware weg naar de top.Tenzing liep als sherpa voorop en droeg de bagage. Met zijn unieke kennis van het gebergte en coachend vermogen leidde hij Hillary naar zijn ultieme doel.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tenz geïnspireerd is op de knappe prestatie van NorgayTenzing.

Onze visie

Vergelijk het opleidingsaanbod van Tenz met een sherpa, de onzichtbare drager. Dankzij de juiste ondersteuning helpen we je als (zorg)leerkracht, hulpverlener, professional of directielid de uitdagingen aan te gaan en moeilijkheden te overwinnen.Tenz is de sherpa voor iedereen die, zowel binnen als buiten de schoolpoort, samenwerkt met kinderen en jongeren en dat in heel Vlaanderen.

Samen beklimmen we die berg. Samen staan we sterker.

Onze focus op training

  • Innovatie en kwaliteit worden nauw opgevolgd.

  • Persoonlijke groei en coaching staan centraal.

     

  • Input van deelnemers en interactie tussen deelnemers en lesgever is belangrijk.

  • Een behapbare portie theorie wordt aangereikt en meteen vertaald naar de praktijk.

     

Teamgerichte vorming

Ben je op zoek naar een interessante invulling voor een pedagogische studiedag? Kies een vorming of thema waarrond je met je team wil werken en onze trainer komt langs bij jou op school.

Bekijk onze vormingen

Het aanbod is opgebouwd rond uitdagingen, die gebaseerd zijn op de wensen en noden van de school en haar team. Waarin wil je je verdiepen?